sreda, 3. januar 2018

Na Peco budit kralja Matjaža & na Zoncolan smučat po znameniti kolesarski trasi

 Božično novoletni prazniki so minili in če pogledam nazaj na leto 2017 sem vesel in zadovoljen , da smo se imeli lepo , da nam je uspelo uresničiti nekaj pomembnih želja in ciljev , da nam je ostalo za leto 2018 dovolj motivacije in novih ciljev ( ter starih še nedoseženih ) , predvsem pa , da smo bili zdravi in , da smo imeli en drugega.

 Božični večer smo preživeli doma v krogu najdražjih , a že naslednje jutro, zelo zgodaj, odrinili na pot proti Peci. Smuka na božič je bila malo da ne sanjska, a vreme je muhasto in veter je preprečil smuko na dan samostojnosti. Za dan in pol smo se tako vrnili domov, saj je kopilotko čakalo še nekaj službenih obveznosti. Kakorkoli , bila je pridna in že v četrtek je Dajz brzel proti Zoncolanu.
Petek, sobota in nedelja sončno in sveže, proge urejene fantastično , naraven sneg in nobene gneče.
Še celo sprehod po smučišču na vrh Zoncolana sredi noči na zadnji dan starega leta je obetal lep in sončen prvi dan novega leta, a proti jutru je najprej prispela megla, nato pa še težji oblaki , ki so prinesli obilno sneženje. Kar na hitro smo se organizirali, pospravili ter se odpeljali v dolino in nazaj domov.

Peca

Zoncolan





Vsem srečno v letu 2018

Ni komentarjev:

Objavite komentar